۳ فروردین ۱۳۹۲، ۱:۵۷

کمبود جایگاه های سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان موجب نارضایتی مسافران شد

کمبود جایگاه های سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان موجب نارضایتی مسافران شد

زاهدان- خبرگزاری مهر: کمبود جایگاه های سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان و ایجاد صف های طولانی در مقابل جایگاه ها موجب ابراز نارضایتی بسیاری از مسافران نوروزی شد.

به گزارش خبرنگار مهر تعدادی از شهروندان و میهمانان نوروزی با ابراز گلایه از کمبود جایگاه های سوخت گیری در جنوب استان عنوان کردند که این نقیصه در شان استان پهناوری همچون سیستان و بلوچستان نیست.

پیمان سماواتی یکی از مسافرانی که از مشهد عازم چابهار بود درشهرستان بمپور به خبرنگار ما گفت متاسفانه بیش از 55 دقیقه در صف بنزین در انتظار سوختگیری بوده است.

وی افزود: تعداد زیادی از نازل های سوخت در این جایگاه خاموش است و سوختگیری از طریق آنها ممکن نیست.

رضا احمدیان یکی دیگر از میهمانان نوروزی که از کرمان عازم چابهار بود نیز به خبرنگار مهر گفت: بسیاری از مسئولان تا قبل از ایام نوروز ادعا دارند که تمامی تمهیدات لازم برای استقبال از مسافران انجام شده اما به نظر می رسد برای ابتدایی ترین نیاز مسافران و تجهیز جایگاه های سوخت تدبیری اندیشیده نشده است .

جاده ترانزیتی نیکشهر –ایرانشهر فاقد جایگاه سوخت است

علی هاشمی یکی رانندگان عبوری در این جاده است که با ابراز نارضایتی از کمبود سوخت گفت: با وجود اینکه شهرستان بمپور در مسیر جاده ترانزیتی چابهار –میلک قرار دارد اما بیش از 200 کیلومتر از این جاده تا سه راهی نیکشهر فاقد هر گونه جایگاه سوخت است.

وی افزود :تمامی مسافران و خودروهای عبوری که از زاهدان قصد عزیمت به چابهار داشته باشند مجبور هستند که در ایرانشهر یا بمپور نسبت به سوختگیری اقدام کنند اما وجود تنها یک جایگاه سوختگیری در شهر بمپور موجب شده است تا طول صف ها از انتظار مسافران فراتر برود.

وی گفت: در تمامی جاده های ترانزیتی و یا پرتردد کشور به طور معمول جایگاه های سوخت و مجتمع های تفریحی جزو نخستین ملزومات در نظر گرفته شده است اما متاسفانه در جنوب سیستان و بلوچستان پاسخ به این نیاز مورد توجه قرار نگرفته است.

پیمان صادقی نیز که به دلیل صف بسیار طولانی در مقابل جایگاه های سوخت به اجبار نسبت به خرید بنزین آزاد اقدام کرده بود نیز به خبرنگار ما گفت:جایگاه های پمپ بنزین در شهر ایرانشهر بر اساس زوج و یا فرد بودن شماره پلاک ها سوخت تحویل می دهند و این مسئله بسیار تعجب آور است.

وی گفت:هیچ یک از مسافران نوروزی از این مسئله اطلاعی ندارند و و این تصمیم موجب شده است تا بسیاری از مسافران در شهر ایرانشهر سرگردان شوند و ساعات زیادی به دنبال پمپ بنزین مورد نظر در شهر بگردند.

وی ادامه داد: هنگامیکه همه خودرو ها توسط کارت سوخت نسبت به سوختگیری اقدام می کنند زوج و فرد کردن جایگاه های سوخت چه معنایی دارد؟

عرضه سوخت با تقاضا همخوانی ندارد

نماینده فروش پخش فراورده های نفتی در جایگاه بمپور در گفتگو با مهر اظهار داشت: با توجه به ازدیاد خودرو های عبوری و همچنین کمبود سوخت این جایگاه  در ساعاتی از شبانه روز با تعطیلی مواجه می شود.

اسلام حیدرزهی در این رابطه گفت: سهمیه روزانه این جایگاه یک تانکر 32 هزار لیتری است که متاسفانه طی نخستین روز های آغاز سال جدید تامین آن با مشکل مواجه بوده است.

وی افزود: به دلیل افزایش تعداد خودرو ها در ایام تعطیلات نوروز مصرف و تقاضای بنزین نیز افزایش یافته است و این افزایش با تقاضای موجود همخوانی ندارد.

وی گفت: به همین منظور این جایگاه نسبت به خریداری و تقاضای دو تانکر بنزین در طی روز اقدام کرده است اما متاسفانه تاکنون سهمیه درخواست شده به این جایگاه تحویل داده نشده است.

وی در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر اینکه چرا نیمی از نازل های این فروشندگی قابل استفاده نیست گفت: این فروشندگی دارای 9 دستگاه نازل سوخت است که متاسفانه به دلیل عدم تجهیز به دستگاه کارت خوان تنها 5 نازل در حال ارائه خدمت به مسافران است.

وی گفت: پیش از آغاز سال جدید درخواست دستگاه های کارت خوان به منظور راه اندازی تلمبه های جدید به شرکت پخش فراورده های نفتی ارسال شده است اما تا این لحظه امکانات لازم به این فروشندگی تحویل داده نشده است.

وی ایجاد صف های طولانی در این جایگاه را ناشی از برنامه تحویل سوخت بر اساس زوج و یا فرد بودن پلاک خودرو ها در ایرانشهرعنوان کرد و گفت: در حال حاضر تمامی وانت های موجود در ایرانشهر برای سوختگیری به این جایگاه مراجعه می کنند و لذا سوختگیری تمامی خود رو های متقاضی در ایرانشهر و خودرو های عبوری تنها با پنج نازل امکان پذیر نیست .

ایرانشهر تنها سه جایگاه سوخت دارد

فرماندار ایرانشهر نیزبا بیان اینکه این شهر با کمبود جایگاه سوخت مواجه است افزود: یکی از دلایل ایجاد صف در مقابل جایگاه ها کمبود جایگاه و سکوهای سوخت گیری است.

رحمدل بامری با بیان که در شهرستان ایرانشهر تنها سه جایگاه سوخت وجود دارد افزود: ایرانشهر با جمعیتی بیش از  135 هزار نفر دارای سه جایگاه عرضه سوخت در داخل شهر است که حتی پاسخگوی نیاز شهروندان هم نیست.

وی افزود:قرار گرفتن این شهرستان در محور ترانزیتی چابهار –میلک و افزایش تردد خودرو های عبوری موجب شده است تا این کمبود بیشتر نمایان شود و موجب نارضایتی بسیاری از مردم به خصوص در ایام تعطیلات شود.

فرماندار ایرانشهراظهار داشت: برای حل مشکل مردم و کمک به ترافیک ایرانشهر مکاتبات زیادی با شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار برای ایجاد و ساخت جایگاه های عرضه سوخت انجام شده و تعدادی از افراد واجد شرایط نیز معرفی شده اند اما تاکنون اقدام موثری صورت نگرفته  است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت ملی پخش و فراورده های نفتی باید به رفع این نقیصه هر چه زودتر اقدام نماید افزود: کمبود جایگاه عرضه سوخت دلیل اصلی ایجاد صف های طویل در این شهرستان است.

تاکید استاندار بی نتیجه مانده است

به گزارش خبر نگار مهر استاندار سیستان و بلوچستان نیزپیش از این در سفر به شهر سراوان در آبان ماه سال جاری از مسئولان شرکت نفت خواسته بود تا هر چه زودتر نسبت به رفع کمبود ها و تامین سوخت مناطق جنوب استان اقدام کنند.

حاتم نارویی با بیان اینکه کمبود جایگاه‌های فروش موادسوختی به‌خصوص بنزین و نفت گاز سبب تشکیل صف‌های طویل در مقابل جایگاه‌ها شده است تاکید کرده بود حضور مردم در این صف‌ها سبب صرف هزینه و وقت زیادی می‌شود که لازم است برای برطرف کردن آن چاره‌اندیشی شود.

وی به مسئولان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی متذکر شده بود با در نظر گرفتن مشکلات مردم و پرهیز از مسائل بی‌اهمیت شرایط را برای احداث جایگاه‌های سوخت به‌ویژه در مناطق دورافتاده و مرزی فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار مهر متاسفانه ارتباط با مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهاربه منظور پاسخ به مشکلات بوجود آمده به دلیل بار ترافیکی در خطوط ارتباطی این شهرستان میسر نشد.

گزارش :بابک رحیمیان

کد خبر 2021996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha